Sizden ricam devlet ve hükümet arasındaki farkı öğrenmeniz.
Siz hükümeti savunuyorsunuz, savunabilirsiniz elbette. Türkiye CUMHURİYETİ'nde özgürsünüz. İsterseniz bir armuta gidin ve bu benim padişahım diyin, kimse size karışamaz.
Ancak burada mademki bir tartışma başlattınız biz de kendi düşüncelerimizi hür bir şekilde paylaşabiliriz diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum?
Öncelikle belirtmek isterim ki ben milliyetçi ve apolitik bir bireyim.
Benim size belirtmek istediğim hususlardan biri, bu ödemenin bir sus payı olması ve kendilerine bağlı olanların daha bağlı kalması amaçlanmaktadır. İhtiyaç giderir mi? Elbetteki giderir. Ancak bu devirde bu tutardaki para, enflasyonda eriyip giden kağıt parçası haline gelmiştir.
Belki hükümetin yönetiliş biçimi sizin ve sizlerin hoşuna gidebilir, ancak cumhuriyetçi devlete zıt gerçekleşen bir çok hadise mevcut.
Tek olarak bilmeniz gereken bir şey söyleyebilirim sizlere.
Birileri; sizin kefen paranızı, acil ihtiyaç paranızı, deprem paranızı, allah korusun savaş paranızı, kötü gün paranızı bir şekilde paylaşıyorlar. Ve bu paralar sizin, bizim! Buna ses çıkartmayıp hükümetten allah razı olsun 1.100 TL verdi demeniz de bu ülkenin geleceğini düşününce kalbimi sıkıştırıyor.
Kim Cumhuriyetçi devletimizin bu şekilde yönetilmesini istiyorsa, yallah arabistana.
Kardeş sana ayıracak uzunca vaktim yok boş konuşup uzatiyorsunuz çünkü ben yardım geldi diye konu açtım Arabistan'da buldum kendimi ahahahah 😀😀 yav ne adamlarsiniz siz