Havalimanında çalışıyordum. Atatürk havalimanında. İsrail'den 3 tane Haham geldi. Bana bilmedikleri yerleri sordular. Wc ne tarafta, çıkış nerden, tramvay nerden kalkar, taksiye nereden binilir vs bir sürü şey sordular. Soruları dinlerken kendi kendime dedim ki: (saniyelik bir düşünce bu) Bu adamlar canları sıkıldıkça Müslüman kanı döküyorlar. Ben de bir müslüman olarak bunlara yardım etmez isem kendi çapımda intikam almış olurum.. Sonra dedim ki kendi kendime: Yahudi bile olsa bu adamlar hizmet alabilmek için bizim firmamıza para ödemişler. Dolayısıyla bu adamlar bana ne sorarsa cevap vermem lazım.. Adamlar ne sorduysa cevap verdim. Her şeylerine yardımcı oldum. Kaç dakika onlarla ilgilendim. Finalde ne yaptılar dersiniz? Sanki ben onlara dakikalarca yardım etmemişim gibi sırtlarını dönüp gittiler. İnsan bi teşekkür eder be. Neden teşekkür etmediler sizce? Ben söyleyeyim: Yahudiler dünyanın efendisidir, diğer insanlar da onların kölesidir. Yani ben bir köle olarak onlara yardımcı olmak zorundaydım zaten. Köleye neden teşekkür etsinler ki?
Yahudiler insan mı bilmiyorum ama onlara göre biz insan değiliz..