Çok teşekkür ediyorum düşünceleriniz için. Bayram sonrasını bekliyorum dört gözle inşallah daha güzel olacak diye düşünüyorum bir şeyleri. En kötü bir müddet maaşlı çalışacağım daha sonra hayallerimin peşinden koşmaya devam edeceğim, ömür böyle geçmez çünkü.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ieml adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah CC Sabredenlerle beraberdir. Geçecek inş kardeşim
bobbege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle güzel haber vereceğim pandemide ve bu ekonomik durumda bir şekilde bu ana kadar gelmişsiniz iyi yada kötü şuan ailenizle berabersiniz ve meslek sahibisin. Bu şartlar altında yaşamayı öğrenirsen ilerde kimse seni durduramaz biraz sabır gerekiyor biliyorum planlar ve umutlar yitip gitmiş gibi gözüküyor ama işte o anda daha güçlü bir insan oluyoruz. Dipler umutsuzluklarda insan güçleniyor herşey mükemmel olursa inan sahip olduğumuz değerler daha hızlı yitip gidiyor. Hayat senin için daha yeni başlıyor ve hemde daha güçlü bir şekilde. Sağlıklı olun. Sağlık herşeyin başıdır.
MuratCENGEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam kızım olacak demişsin rızkı ile geliyor çocuk. Gün doğmadanneler doğar merak etmeyin ve evet dediğiniz gibi 3000 e çalışan bir rol yerine kendi işinizin patronu olun eşek gibi çalışın daha iyi.
kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Stabil olmayan ekonominin insan psikolojisi üzerindeki etkisi bu.
3000 TL kazansam neyime yetecek 2 gün sonra zam gelecek vs diye gelecek kaygısından kaynaklı bir psikoloji.

Şöyle bir şey yapabilirsiniz. Bir yerde 3000'e işe girersiniz. R10 ve diğer platformlardan tek tük işlerle 1000-2000 Daha kazanıp anı kurtarırsınız. Ve bir zaman sonra internet kazancını yükseltip real işi bırakıp , tamemen kendi işiniz ile devam edersiniz. Sadece biraz dişinizi sıkmanız lazım.