Arkadaşlar konuyu buraya açma gereği duydum bir çok arkadaşımız dedicated arıyor
eminim ki dedicated sektörüne girecekler veyahut giripte sunucu bulamayanlar var.
Başımdan
talihsiz bir kaç olay geçti firma ismi vermeden onlar kendilerini biliyor diyeceğim şudur;
UCUZ MALDAN UZAK DURUN!
Kesinlikle... örneğin ucuz diye aldığımız dedicated firmalarında neler oldu biliyormusunuz? şöyle: network problemleri (2 günde 1 server git geller yaşıyordu ve firma suçlamaları kabul etmiyordu)
bir başkasında ise ölü ssd ile uğraşıp duruyor "halbuki yeni takıldı diye kandırılıyorduk ssd ise kimlerin elinden geçtiği belli değildi"
daha bir çok sorun ve sıkıntı yaşadık
hatta iade istemeden koşarak uzaklaştık hemde bu yaşadığımız sıkıntıları burada konusu olan ünlenmiş firmalarla yaşadık

şuan parasını veripte parasının karşılığını veren her dakika makinayla ilgili bilgi alışverişi yapabildiğim M****** kullanmaktayım emeklerinize ve ruh sağlığınıza değer veriyorsanız kesinlikle UCUZ mallardan uzak durun yada kendi sunucunuzu serverinizi sıfır olarak satın alın 2. el felan almayın aman diyim dikkat paranıza kıyın kafanıza sıkmaktan iyidir

bahsi geçen firma ismini gizledim dediğim gibi reklam ve diğer firmaların rencide olmasını istemiyorum sadece ön bilgi olarak bilgilerimi paylaşmak istedim
30 günlük sunucunun 5 günü kullanıp geri kalan 25 günü kullanamadığım halde iade almadığım firmalarda haklarım size helaldir nede olsa bu kafayla fazla para kazanamaz bi kaç yıla silinir gidersiniz
bu zor günlerde hepinize bol şans umarım aydınlatıcı olmuştur benim başımdan geçen başkasının başından geçip vakit ve veri kaybı yaşamadan uyanması dileğiyle
İki firmayı da özelden paylaşır mısınız, müşterilerimi yönlendirirken göz önünde tutayım.