BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Soğuk cüzdanda boş boş yatmasın dersen BURADA Binance üzerinden stabil coinlere yıllık %7 getiri olayından bahsetmiştim. Evet borsalar konusunda bir önyargı mevcut fakat bana Dünya'nın bir numaralı borsası soğuk cüzdandan çok daha güvenilir geliyor. Cüzdan şifresi, kelimeleri ve bozulma ihtimali düşünmemiş oluyorsun üstelik bildiğim kadarı ile Binance hacklenme olaylarına karşı varlığını sigortalıyordu. En azından paran yerinde saymamış, değerlenmiş olur Bu arada dediğin gibi Tether den daha güvenilirdir Tether kadar yaygın kullanılmasa bile, piyasa düşse de çıksa da yerinde durur gibi görünüyor
Dediklerinize bir noktada katılıyorum ama soğuk cüzdanı vadesiz hesaba, borsa cüzdanlarını (mesela binance) vadeli hesaba benzetmek gerekiyor. İkisininde kendine göre avantajı dezavantajı var, binance bugün ben kapattım gidiyorum diyemez, ama merkeziyetçi olduğu için hesabı bloklayabilir ya da ben şu conilerde bakım yapıyorum diyerek sistemi manipüle edebilir, ki aktif kullanıcı değilseniz bunlara çok denk gelmiyorsunuz. Biraz daha kullanım amacına göre seçmek gerekiyor.