elian adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başınız sağ olsun hocam. Kusura bakmayın olayları bilmiyorum fakat askerlerimiz neden intihar ediyor?
Sağolun hocam

Nuhbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilen bilir bende uzman çavuşum. 2020 de Silopi de görevli iken benim nöbetçi olduğum gün kuledeki 2 asker şarjör boşaltma yarışması yapıyor. Nöbetçi er lerden birisi kasıtlı yada değil diğer nöbetçi ere silahı doğrultup ateş ediyor. Olay maalesef örtbas edilip vuran asker serbest, vurulan şehit sayılıyor. (cumhurbaşkanlığında tanıdığı mı ne var iddiasını duyduk)

Bende intiharın eşiğindeyim. Mobbing in kıralını yaşıyoruz tabur olarak. En son r10 dan bi avukata yaşadıklarımı anlatan özel mesaj attım ama canı sağ olsun cevap vermedi. Yani demem şu ki, intihar da olabilir, kazada olabilir, benim gibi son raddeyede gelmiş olabilir. Şuan hayattaysam bu 3 buçuk yaşındaki çocuğum yüzünden. Yoksa bıktım, tükendim.
Hocam asla intihar etmeyin dertleşmek isterseniz yazın konuşalım sabredelim Her şeyde kendinizden önce çocuğunuzu düşünün sizi gördüğünde baba diyerek koşup sarılan çocuğunuzu düşünmek her şeyden vazgeçirir bence sizi