Merhaba;
Yerel ve canlı da denedim çalışıyor. / / arasına herhangi bir slug eklemek isterseniz girin. Örneğin Ara gibi.
function wp_change_search_url() {
if ( is_search() && ! empty( $_GET['s'] ) ) {
wp_redirect( home_url( "//" ) . urlencode( get_query_var( 's' ) ) );
exit();
}
}
add_action( 'template_redirect', 'wp_change_search_url' );kodu functions.php'ye ekleyip sonucunu yazar mısın.
@TRSaka; Misafir; Hocam teşekkürler, nasıl oldu anlamadım ama arama sonucundaki görüntü, istediğim görüntü oldu (en üstteki 2. ekran görüntüsü), yalnız ?s= gitmedi. Arama yapınca yine onu ekleyip yapıyor. Ben bir yeri beceremiyorum da.
Neyse, başka sorunlar da çıkınca, onu askıya aldım şimdilik : ) İnanın neredeyse sıfır bilgiyle bir noktaya geldim.
Şimdi birkaç sorunum kaldı. Birisi Checkout sayfasında Additional Information başlığını kaldırmak.
Diğeri de, Gumroad.com sitesinde, web sitemde %100 kupon kodu olarak kullanılmak üzere lisans key'leri satacağım. Ama sorun şu: Gumroad, bizim girdiğimiz keyleri sunmuyor, her satın alım için kendisi kod üretiyor. Sanırsam satın alan her müşteri için özel olarak oluşturulan bu kodları, otomatik olarak web sitemizdeki kodlara ekleyebiliyormuşuz.
https://help.gumroad.com/article/76-license-keys Ben WooCommerce'e bu kodları nasıl bağlayabilirim hocam? Yoksa, müşterinin epostasına giden lisans kodunu elle benim girmem gerekecek. Ama o kod bana da gelmiyor, müşteriden almam gerekecek. Bu da hiç iyi değil.
@TRSaka; Misafir; hocam bu arada size naçizane küçük bir hediyem olacak. Web sitemde şu an çok az iş yüklü. Biraz daha yükleyip, şu sorunları da çözüp siteyi açtığımda web sitem için kupon kodu hediye etmek istiyorum. Şu an gördüğüm, kalan tek önemli şey Gumroad'dan satın alınacak lisans anahtarlarının otomatik olarak web sitemde tanımlanması. Yardımcı olacak olursa çok memnun olacağım.