Bu kaçıncı sitem bilmiyorum ama artık bir şeyler haddini aşmaya başladı bence. Forumda birine yazılımsal destek sağlıyoruz. Multi üyelik şüphesi çıktığı için şikayet sonuçlanana kadar da iletişim kurmadık. Sonrasında bize ulaştı bir hatayı bildirdi, biz de bizden kaynaklı olmasa bile desteğini sağladık. Bizden sonra yazılım desteği sağlayan arkadaş error log açmış ve bazı sayfalardaki error loglar(bizim alanımızdaki yerlerde değil) görünmüş sayfada. Bunu kapatacakmışım. Etik olarak çalışma tarzı uygun gelmediği ve multi şüphesi olduğu için çalışmak istemediğimizi belirttik. Bize kurduğu cümle
"tamam hocam peki parasıyla değilmi"... Değil efendim değil! Kimse kimseyi satın almıyor senin paran bana geçmez, istersen trilyon koy yapmıyoruz senin işini bu nasıl üsluptur yahu????
1- Çok basit error reporting kapatarak çözeceğiniz iş ve bizim yükümlülüğümüzde değil neden bunu yapmak zorundayız?
2- PARASIYLA DEĞİL Mİ ne demek? Çalışmak istemiyorum istediğini yap para da versen canını da versen yapmıyorum işini senin!!!
3- hocam sandığınız basit insanalrdan değilim
Bu 3. lafın üzerine emin oldum ki sandığımdan ÇOK DAHA BASİT BİR İNSANMIŞ!!!!

Bu tür vakalar artık git gide artıyor bu üslupsuzluk bu saygısızlık nereye kadar devam edecek anlamıyorum... Siz ne düşünüyorsunuz? Ne yapıyorsunuz sizlere de anlatmak istedim....
Saygılar.