@Otlubey; var mı hocam önerebileceğin bir şey
Biz 15 kişilik bir ekiple Viyanaya uçakla gidip oradan yuvarlak çizerek 5 ülke gezmiştik. Kesinlikle bu kararından vazgeçme. Benimde amacım ilk Ülke içiydi fakat kısmet olmadı.
Tavsiyem en az 2 kişi yola çıkın.
Görünür kıyafetler giyinin.
Şehirler arası gideceğiniz için güneşi karşınızdan aldığınız saatlerde sürmeyin.( arkadan gelenler sizi zor gürür)
Facebookta bulunan il bisiklet grupları var. Bunlara katılıp orada yazarsanız her il ve çevresi için daha düzgün bilgiye ulaşabilirsiniz.
Bisiklet takımına girebilirsin. Genelde her ilde ilçede bir bisiklet takımı olur. Biz takımla birlikte Fethiye'den Ankara'ya tur düzenlemiştik. (10 Kasım için). Bisiklet festivalleri var fakat bu yıl hepsi ertelendi diye biliyorum. Festivaller çok güzel geçiyor.
https://festivall.com.tr/fest-kategori/4/bisiklet/
Yurt dışna giden arıyorsan nadir insanlar var bulup ulaşmak biraz zor.
bende çok istiyorum ancak araçla daha ucuza geliyor harika bir tecrübe olur mutlaka ama gözüktüğünden çok pahalı bir etkinlik 1 km de ortalama 100 kalori yakıyorsunuz 100 km yok için 10000 kalori gerek.
ucuza kurtarmıyor.
Bende kampçıyım küçük çadır kurmak için şehirlerarasında benzliklerden izin alarak bahçesine kurabilirsiniz bir kaç defa o şekilde yaptım. Hem lavabo ve market ihtiyacınızı karşılarsınız. Anadolu'da campingler çok yaygın değil fakat sahil kesimlerinde özellikle Muğla, Antalya bölgesinde çoğu yerde ormana çadır kuramadım yasak. Sahil kesimlerinde campingleri kullanabilirsiniz.
Hepinizin ağzına sağlık, hepsini değerlendireceğim.