+7000
ozzys20 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaç yazı ile günlük 25.000 tekile ulaştınız?
görüşünüz için teşekkür ederim.
bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitenin potansiyelini gormeden rakam vermek dogru olmaz ama 90k eder en az
konu açılırken 750.000 tekil olarak açılmıştı şimdi daha fazla her ay artırıyoruz. Bu kadar sağlık tekili ile 2 bin lira kalır mı hocam? 10 bin kemiksiz'di konuyu açarken. Tekil ile birlikte geliri de artıyor. %9 gelir artışımız oldu nisan ayında. herekse para dağıtıp projeden 2 bine tamah etmek hiç hoş olmaz
ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki bu 10.000 TL'den kalan para nedir bence önemli nokta bu bahsettiğiniz kadarıyla profesyonel bir ekip tarafından yönetiliyor ve kişi sayısı da fazla bunlar hayrına mı içerik hazırlayıp site ile ilgileniyorlar yoksa aylık ödediğiniz bir rakam mevcut mudur? Kemiksiz kalan 10.000 ise güzel rakam ama 10.000 içerisinden editörlere 8.000 dağıtıyor size de 2.000 kalıyorsa sıkıntı vardır.
Konuda KOCAMAN YAZIYOR amacın site satmak değil site satılırken dikkat edilen kriterler olduğu. "Bu tür yanıtların amacı 'kesinlikle' katılım sağlamak değil dikkat çekmek ve çamur atmak." Sizin yanıtınızı size revize edip iade ediyorum. Kişi kendinden bilir işi derler. Erkek adamın kazancı söylenmez. Projenin potansiyelinden bahsederken zaten yeterince veri sağlamadım rekabet açısından. Bir de size tutar, analitik, banka dekontu gösterip zorla projeyi mi satayım? İnanmamakta özgürsünüz. Fakat "kesinlikle" gibi kesin olmayan ifadelerinizi başka konularda kullanın. Ne kadar boş bir yanıt. Ekibin yazdığını sanmıyormuş. Neye dayanarak? Kaynak uzayın karanlık boşluğu. Sağlık içeriklerine karşı google'ın tavrını arama sonuçlarında değil adsense panelinde görürsünüz bu bir, ikincisi sağlık konusundaki içeriklerin TO ve TBM değerleri eskisinden daha iyi durumda. Bunu bilmediğinize göre çok uzaksınız. Bu kadar yanıt bile fazla size. Lütfen yanıt dahi vermeyin. Zira tutarsız olan tamamen sizin yanıtınız.
ebilge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tür konuların amacı kesinlikle site filan satmak değil. Ortada şöyle bir görüneyim havası. Daha doğrusu ben şu kadar kazanıyorum diye hava atmaktan başka bir şey değil. Bu makaleleri ayrıca bir ekip filan yazdığını sanmıyorum. Yabancı sitelerden çevirip siteye ekliyorlar. Ayrıca artık sağlık içerikleri konusunda google tavrı belli. Arama sonuçlarında bunu görebiliyorsunuz. Açıkçası nereden bakarsanız tutarsız.