BatuHan00 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Soğuk cüzdandan paran kaybolursa kimse yardım etmez. Ama bankada duran para borca girmediğin sürece güvenlidir. Oltalama olayları vs oluyor en düşük risk için farklı bir banka hesabına yatırımı koyup uygulamayı telefondan silebilirsiniz
Aslinda banka elbette daha guvenilir ama suan calistigim kisile usdc ile odeme yapiyolar ve oyuzden bu fikir aklima gitti soguk cuzdanda banka gibi biriktirmek

sosyalteknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Soğuk cüzdanları boşaltabiliyorlar size link gönderen olursa soğuk cüzdanınız ile bağlanmayın yeterli.
Ve size verilen anahtarları kaybetmeyin
Cuzdan guvenligi onlemini alicam tabiki, ama benim daha cok kafama takilan bu usdc piyasada herzaman stabil coin olarak kalirmi

Ersa111 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Bankada Para tutmanın ne gibi bir sıkıntısı olabilirki ? Ha aciz gelir parana el koyulur oda senin sıkıntın olur. soruyu tam anlamadım ?
Suan calistigim sirket odemeleri usdc olarak gonderiyor bende boyle bi fikir gitti aklima banka misali soguk cuzdanda tutmak

antalya23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek riskin cüzdanı kaybetmek olur, donanımsal bir sorunla karşılaşmayacağını varsayarak.
Cuzdan onlemini alicam tabiki, ama kafama takilan bu usdc guvenilirmi bi sknti cikarmasn ilerde

mteoman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Riskleri var elbette. USDC şu an USDT den daha emniyetli diyorlar ama sonunda USDC çıkaran ortadan kaybolursa senin soğuk cüzdan seni yakar.
Diğer taraftan Yunanistan'da bankalar döviz çekimlerini sınırlandırdığı zaman soğuk cüzdan sahipleri dövizlerini rahat bozdurdular.
USDC mi daha güvenilir , parayı yatırdığım banka mı daha güvenilir diye sorman lazım. Google da tether davasını araştır.
Benim de sorum aslinda su eger ki usdc cikaran ortadan kaybolma ve usdc piyasadan silinme gibi bi risk varmi