delikurt55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
MErhaba hocam, son durumu merak ettim.
Eğer süreç sürüyorsa şöyle bir durum var. Bankalar VPN ile bağlantıya izin vermiyor. ve para transferi için sms onayı gibi şeyler istiyorlar. Para sizin hesabııza geldiyse hangi ip adresinden gönderildiği bellidir.

Karşı tarafın uzlaşmaz tavrı bana önce ödemeyi yaptı sonra şikayetci olup parayı geri istedi imajı cizdi.
Bende öyle düşündüm hocam ama banka bütün paraya bloke koydu sadece 700 ₺ değil. Beni mağdur etti aylarca çekmeye izin vermedi. Defalarca şubeye gittim, ne oldu diye karşı taraf şikayetçi olmuş diyorlar. Nerede o zaman savcılık niye çağırmadı 4 ay boyunca diyorum, biz bilmiyoruz diyorlar. Son durum: Parayı bana iade ettirdiler ve banka hesabını kapatacaksın dediler. Yoksa bloke kalkmayacak istediğin yere git dediler.
yuxelka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zamanında birisi de benden aldığı hizmeti beğenmeyip, ücreti geri iade istemişti. doğal olarak yapmamıştım. sonra bankasına şikayet etmiş. bankam beni aradı. yatan ücreti karşı taraf istiyor. izin veriyormusunuz dedi. hayır dedim. konu kapanmıştı.

başıma gelen bir başka durum olabilir sizde. size ödeme gönderdiğini söyleyen kişi bir başkasına hizmet sağlayacağını iddaa edip ödemeyi de sizin hesaba yaptırmış olabilir.

ama her ne olursa olsun böyle şikayet ile hesaba bloke koymak çok saçma.
Allahlarından bulsunlar ben bir şey demiyorum. Hem parayı iade ettirdiler, hem banka hesabımı kapattılar.