Merhabalar öncelikle ismim Faruk. Bilgisayar Mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim. Her ne kadar bölüme istemeden gelmiş olsam ve neredeyse iki sene geçmiş olmasına rağmen zararın neresinden dönersem kardır diye düşünüyorum. Bu 2 senelik periyotta okul sana ne kattı , 0 dan kendini nereye kadar geliştirebildin derseniz en baştayım hala cevabını veririm. Bilgisayar ve yazılıma ilgim olmasına rağmen farklı alanlara yönelip o konularda kendimi geliştirdim ve bölümümü boşladım anlayacağınız. Udemyden kurslar aldım kitaplar aldım yazılım dilleri hakkında fakat 2 hafta çalıştıktan sonra içimdeki istek gitti hep. Sizden ricam bana tavsiyelerde bulunmanız. Bu bölümde daha iyiye gidebilmek, başarıya ulaştıracak tavsiyeler kullandığınız yöntemler günlük çalışma saatleriniz ya da prensipleriniz her neyse önerilerinize açığım. Kendimi gerçekten ileriye taşımak istiyorum fakat nereden ve nasıl başlayacağımı saptayamadım. Hangi dilleri önerirsiniz, yazılım dillerinde başarılı olmam için ne gibi tavsiyeler verirsiniz bunlar benim için çok değerli. Şimdiden sadece okuduğunuz için bile çok teşekkür ederim saygıdeğer forum üyeleri. Hayırlı Ramazanlar Dilerim