btnaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Jannah ve JNews arasında kaldım. JNews'in hız değerlerine baktım Jannah'tan daha iyi gibi. Sizce hem adsense hem de hız bakımından iyi tema mı alınmalı mı? Alınmalı ise neden alınmalı? Almayı önermiyorsanız sebebi nedir? Yorumlarınızı bekliyorum. Ona göre satın alacağım.

Ayrıca yakın zamanda sizce bir indirim gelir mi? Çünkü şu an çok pahalı.
Bu konuda bende düşüncelerimi paylaşayım.

Ben jannah dar tema kalıbında olduğu için sevmiyorum bir antipatim oluşmuştu.Tema geniş yapılabiliyor mu bilmiyorum. Güzel özelliği var bu sosyal medya bloğu yapışkan. Sayfa editörü yok sanırım hazır şablon kullanılıyor. Eklentileri var işte instagram vs..

jnews gerçekten cok seri hızlı bir tema. Az önce 2 tema karsılaştırdım. Jnews daha dolu olmasına ragmen daha az sorgu sayısı ve daha az sürede açıldı jnews iyi tarafları gördüm kadarıyla
ücretli üyelik sistemi var, insanlara ücretle yazı yazdırmayı sağlıyabiliyorsun güzelmiş, gerci bundada yanında page editor eklentisi gelmiyor

Sadede gelim. Ben newspaper teması kullanıyorum. Bu temalar bende newspaperden üstün ama ben o temayı su an bir vps serverda barındırıyorum ve site 1.3 sn açılıyor. ÜStelik cloudflare üzerinden yayın yapıyor. Kısacası çok iyi bir hostinin varsa cache ayarları vs en zor temada bile hız alabiliyorsun. So konusunda newspaperin cok güzel yanı var oda mesela pro temalarda tüm parcaları tüm bloklayı tek tek edileyip h taglarından tutta 1 widgette son görüntülen yazılarda bile güncellenme tarihini gösterebiliyorsun. Bu temalarda böyle ince şeyler varmı bilmiyorum..

İndirime girerse 30 dolara düşer bu temalar çekilir 60 dolar vermenizi önermem. Ha unutmadan jnews sınırsız siteye kurabiliyorsunuz diye biliyorum ama diğeri jannah öyle değil birkaç sited key giderseniz diğerlerinde deaktif oluyor bunları nespaperde yaşadım.

bu ücretli üyelik güzel bişey. mesela insanları cekip içerik girmelerini sağlayabilirsiniz. Güzel özellik. Sade ve güzel bir tema.

Jannahta seçseniz optimizasonlar çok seri açılır jewsi geçerde bile o konuda sorun yok ama iyi araştırmak lazım. Yapacağınız şeye hangisi uyuyorsa.

İmla hataları için k bakmayın telden yazıorum.

bende temalar indirime gelince cekeceğim.

Siz ne düşünüyorsunuz
Hıza takmayın bence iyi bir cache ayarı iyi hostin Türkiye önermem tabi.
tıkladınız gibi açılır iki temada

ama kullanım önemli