Yazılım için bir laptop almayı düşünüyorum. Fakat sürekli kullanmayacağım. Zaten masaüstü bilgisayarım var gayet gelişmiş özellikli. Sadece seyehat falan ettiğimde işlerimi takip etmek için kullanacağım. O yüzden çok gelişmiş özellikler olmasa da işimi görecek şekilde bilgisayar almayı düşünüyorum. Bütçem 6-7 bin TL civarı. Sizce macbook mu almalıyım yoksa gamer bilgisayar mı? Bu fiyata sıfır bulacağımı sanmıyorum büyük ihtimal ikinci el alırım. Düşünceniz nedir acaba?
Yorumların tamamını okumadım fakat çoğu kişinin atladığı şey hangi dillerle ilgilendiğiniz?
Atıyorum web sitesi yapıyorsanız, mobil yazılımlarla ilgileniyorsanız veya tasarım yapıyorsanız MacBook almanızı tavsiye ederim. MacOS üzerinde c#, sqlserver kullanamazsınız. Bootcamp'e windows yüklemeniz gerekir. Bootcamp'e windows yüklerseniz, piliniz çok kısa süre içerisinde bitecek ve optimizasyon sorunları yaşayacaksınız. Ben MacBook Pro kullanıyorum, yeter be kardeşim dediğim çok oldu. Sizin neye ihtiyacınız var onu belirleyip o doğrultuda almanızı tavsiye ederim