Merhaba,
Başlıktan da anlayacağınız üzere böyle olduğunu düşünüyorum. Sadece kendi adıma konuşacağım, R10'un yeri hayatımda çok büyük. Belki birçoğunuzun öyle ama, burada yardımlaşmayı, karşılıksız sevgiyi, saygıyı ve nicesini öğrendim ve kendimden yaşça küçüklere öğretmeye çalıştım. R10 sayesinde çok güzel dostluklar edindim. Yeni bir bilgi öğrendiysem bencillik etmedim girdim R10'da paylaştım herkese ulaşması için. Elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya, yanlışları düzeltmeye, kendi yaptığım yanlışlardan ders çıkarmaya çabaladım. Ben günümün en az 12 saatini R10'da geçiriyorum. Telefonumdan sürekli R10 ile ilgileniyorum. Sürekli yeni açılan başlıkları kontrol ediyor, elimden geldiğince insanlara faydalı olmaya çalışıyorum. Yanlış gördüğümde bilgilendirmek için uyarıyor ve bir daha yapılmaması için uğraşıyorum. Bunun nedeni ise forumda kirlilik olmaması için. Ben de ilk katıldığım zamanlar pek çok şeyi bilmiyordum, çok fazla uyarı aldığım, hata yaptığım zamanlar oldu fakat hepsinden zamanla ders çıkarıp bir daha yapmamaya özen gösterdim. Şimdi aynı gayreti yeni katılan arkadaşlarımız için veriyorum. Çünkü ancak bu şekilde R10'u ileriye dönük bir şekilde gelişmesine katkıda bulunabiliriz. Sen ben demeden biz bir şeyler yaparsak R10'un büyümesine destek olabiliriz. Saygı değer
@Coşkun Çetin; abime ve ekip arkadaşlarına kolaylıklar ve esenlikler diliyorum. Bir gün aranızda bulunmayı Allah nasip eder umarım.
Okuyan, okumayan vakit ayıran tüm arkadaşlara selamlar olsun. Herkese iyi ticaretler ve iyi forumlar diliyorum. Bol bol bilgi paylaşımında bulunun, bilgi paylaştıkça çoğalır