Bugun eger yurt disina gidecek olan varsa yasal olarak isyeri sizi cagiriyor sponsor oluyorsa yaptiginiz is uzerine ona lafim yok ama kendi basiniza yurt disina gidecekseniz benden size bir tavsiye asci olun parasini marasini bosverin gidin turkiyede yasadiginiz yerde yogun bir lokantada bedava ise girin isi ogrenin yurt disina kendinizi atin yerlesin sonra ne is yapiyorsaniz yapin ama ozellikle abd ye gelecek olan kisi yada kisilere burdan sesleniyorum birakin youtuberi bilmem neyi hepsi hikaye kardesim abilerim ben size buradan yaziyorum gidin asci olun ama duzgun bir sekilde ogrenin bugun asci olamamak icin afedersiniz aptal olmak gerek neden derseniz herseyin tarifi var artik kendi kulturunuz kendi yemeginiz ben 16 yasimdan basladigim restoran otel islerimden dolayi cok memnunum isimi severek yaptim cok sukur istedigim her sey oldu asciyim diye baska isler yapmadimmi sanki yine yapiyorum bugun americada iyi bir cevrem var her gun birileri asci soruyor ascilar baska islerde yapabilir uzun lafin kisasi abd ye ingiltereye veya canadaya gidecek olanlara siddetle tavsiye ediyorum cok iyi hazirlik ascisi olmaniza gerek yok line cook olun o bile yeterli bu saydigim 3 ulkeye gittiginizde bana dua edersiniz belki hic bir beklentim yok ancak mizahi yazdim 😀 once ayaklarinizi gideceginiz yere bir basin sonra zaten baska islere yonelirsiniz ilk etapta ascilik dogru bir secenektir bugun desenki google bastan yaratirim yine nafile varsa yanlisim bu saydigim 3 ulke abd ingiltere Canada bu ulkelerde yasayanlar beni teyit etsin lutfen bu saydigim ulkelerde kendinizi ispatladiktan sonra olacak isler bol sans arkadaslar.