Herkese hayırlı ramazanlar, güneşli bir günde Stripe'ı keşfettik. İnternet sayfamızdan Payoal aracılığı ile somut olmayan bir ürün satışı yapmaktayım.
Müşterilerin hepsi yabancı olduğu için başka bir ülkede sanal ofis, şirket kuraraktan Stripe başvurumuzu yaptık. Politikalarına aykırı bir ürün sattığımız da aşikar soyut değil sonuç olarak.
Onayımızı aldık, woocommerce fanıyız, kurduk ettik. Ödeme almaya başladık. Bir sorun yok, nasıl mutluyuz ta ki düne kadar.
Dün Portekiz'den bağlanan bir müşteri 3d secure kabul etmeyen bir ülkeymiş Portekiz. Bankası, işlemi kabul etmedi, başarısız iki denemede bulundu. Ardından ortalık yangın yeri hesap askıya alındı Stripe tarafından. Kimliğe şınav çektir, barfiks çektir , selfie çek, nude at falan filan yaptık hepsini. Hesap aktif edildi, tekrardan mutluyuz ödeme aldık. Ardından bize sattığın ürünü çek gönder dediler gün içinde yolsa yine kapatırız. E bende billiyorum, ürün yok. Siteyi çevirdik mi? Kıyafet satışı yaoan bir mağazaya. Koyduk fotoğrafları, sliderlar falan canavar. Tarih yazdık bir not küçük, kıyafet çek at. Stripe'dan 5 dakika sonra bu ilişkiyi yürütemiyorum, benden iyilerine layıksın maili geldi. Buraya kadar güldük ettik, benim sattığım ürünü satarak aktif 1 senedir Stripe kullanan rakiplerimiz mevcut. Aklımıza haliyle biz beach miyiz? Sorusu geliyor. Tecrübesi olan, bu durumun bir çıkışını bilen. Hayatından 5 dakika kadar çaldığım Stripe üstadlarından yardım bekliyorum. Tecrübe, çözüm, yorum gerisi can sağlığı. İyi akşamlar.
Şair burada güzel bir betimleme işi çıkarmış.
E ticareti bırakıp makale yazarlığı yaparak başınızı ağrıtmayabilirsiniz.
Geçmiş olsun demekten başka bir bilgim ve çarem yok
🙏🏻