Sevgili kardesim asciliga yonelmeni tavsiye ederim yurt disinda cok kolay is bulabileceksin oyle 16 saat falanda calisilmiyor arti kaldiki 16 saat calisabilirsen senin icin iyi cunku extra para kazanacaksin americada canadada 16 saat kimseyi calistirmazlar 12 saat maksimum olur sorunun net cevabi eger yurt disina gideceksen hemen asciliga agirlik ver diger islerini daha sonraya birak cunku baska islerde veya bilgisayarla ilgili agzinla kus tutsan is bulamayacaksin

ascilikta daha gelmeden isin hazir benden soylemesi ha ben nerden biliyorum bunlari

ben abd ye cebimde 40 dolar parayla geldim ve indigim gun ise basladim sanirim bu yeterlidir

sen iyi bir asci ol vizeni al bana ulas ben sana abd de is bulurum merak etme

ama iyi bir asci ol hizli ol ben cebimde 40 dolarla geldigim ayni memlekete baska islerle ugrasan arkadaslarimiz tanidiklarimiz 10 20 bin dolarlarla geldi garsonlukta yaptim ama asci olarak isin garanti bol sans . Bilgisayar islerini gittigin yere bi yerles sonra bakarsin ok bol sans .
Abi kralsın, orada iş bulunca çalışma izni çıkarmak mümkün oluyor galiba. Yani oranın iş yerinin sahibi başvuruyor sanırsam benim adıma. Yoksa ne vizesine başvuracağım ki? Yani herhangi bir vize aracılığıyla oraya gelip, orada iş bulabilir miyim ki?