Merhaba öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.
Sistem her gün sinyal vermiyor. piyasanın o günkü durumuna göre bot en iyi yerde yakalamaya çalışıyor. Sinyaller de analizi çok detaylı yaptırıyoruz. Bunun için gelen sinyaller daha kaliteli oluyor. Tatmin edici sonuçlar görmek için 1 ay sonuna bakmanız gerekir. Kullanım ücreti 30$ zaten 100$ bakiye ile işlem yaptırsanız aylık en kötü 30$ kullanım ücretini çıkarmış olursunuz.
1 Hafta deneme versek o haftada sinyal gelmeyince bot çalışmıyor gözüyle bakılacaktır. Bunun için yukarıda bahsettiğim gibi yapabilirsiniz. Kendim aktif olarak 2 yıldır kullanıyorum botu daha önceden deneyip kullanan ve halen daha test aşamasında kullanan arkadaşlarımız mevcut.
Bahsettiğiniz şekilde az sinyal vermesi bir problem değil, ancak kullanıcılar size ödediği paranın haricinde yatırım yaptığı 100 doları riske atıyor. En azından aylık olmasa bile bir kaç sinyal ile sınırlayabilirsiniz, en azından kullanıcıların deneme şansı olur. Ben sadece fikrimi söylüyorum, yoksa programa emek harcayan sizlersiniz. Hiç satışa çıkarmayabilirdiniz de

Başarılarınızın devamını diliyorum hocam.