Broon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu uygulamanın diğer alternatiflerine göre avantajı nedir?
Bence bu programda küçük bir limitli de olsa denenmesi gerekiyor ki insanlar bu bot iyiymiş diyip satın almayı düşünsün. Bunu ekleyerek daha fazla potansiyel müşteriye ulaşabilirsiniz.
ByQush adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
deneme süresi olursa denemek gerekir.

MarsMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar hocam benimde ilgimi çekti tam olarak AppStore'a ne zaman gelecek? Birde bir gün gibi ufak bi süre deneme üyeliği verecek misiniz balıklama atlamak istemiyorum açıkcası

Merhaba öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.
Sistem her gün sinyal vermiyor. piyasanın o günkü durumuna göre bot en iyi yerde yakalamaya çalışıyor. Sinyaller de analizi çok detaylı yaptırıyoruz. Bunun için gelen sinyaller daha kaliteli oluyor. Tatmin edici sonuçlar görmek için 1 ay sonuna bakmanız gerekir. Kullanım ücreti 30$ zaten 100$ bakiye ile işlem yaptırsanız aylık en kötü 30$ kullanım ücretini çıkarmış olursunuz.
1 Hafta deneme versek o haftada alım-satım yapmazsa bot çalışmıyor gözüyle bakılacaktır. Bunun için yukarıda bahsettiğim gibi yapabilirsiniz. Kendim aktif olarak 2 yıldır kullanıyorum botu daha önceden deneyip kullanan ve halen daha test aşamasında kullanan arkadaşlarımız mevcut.

ferhatcevik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alım yapmayı düşünüyorum.
Sezgiatolye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
appstore gelince haber verirmisiniz hocam beklemedeyiz bir deneyelim bakalım
Tabiki hocam Telegram grubumuza abone olursanız anlık gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.