Hocam çok haklısınız gerçekler ortada ve bu gerçekler benim yüzümden olmadı. Ben sebep olmadım. Suç başkasındayken beni suçlu görmeleri de ayrı bir saçmalık. Benim bu ülkeye hiç bir zararım olmadı aksine çok faydam oldu. Birileri suçlanacaksa, ülkeye faydası olan insanlar suçlanmasın lütfen. Ben daha ne yapayım yani, ne olsun istiyorlar anlamıyorum ki.
Bende o gidişatı gördüm o yüzden şüphelendim. Hiç bir şey olmuyormuş gibi şüphe duymadan ev alamadım ve bu şüphemi belirtmek istedim.
Yurtdışında olanlardan azdır. Onlar da şüpheli olsa gerek. Hatta Türkiye'ye arada sırada gelenler var.
Babana bile güvenme atasözünü ben söylemedim sonuçta. Şüphelerim hala devam ederse almam zaten hocam. Para kolay kazanılmıyor neticede. Alırsam da riski göze alarak alırım.
Hiç kafanıza takmayın, şüphelerinizde de haklısınız ve bu şüpheye düşen sadece siz değilsiniz. Her yıl imkanı olan onbinlerce bilmiyorum belki de daha fazla insan ülkeyi terkediyor veya terketmeyi düşünüyor.
Kimse keyfinden düşünmüyor tabi ki bunu. Ülkenin refah seviyesi çok düştü ve her geçen gün düşmeye devam ediyor.
Ayrıca kimse kimsenin vatan sevgisini de sorgulayamaz. Birisi sorgulanacaksa da o kişi siz değilsiniz .. Sağlıcakla kalın.