Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yatırım amaçlı ise %30-%40 piyasa altı ev varsa ancak alınır bu dönemde
Zor be hocam.

DSajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oturmak için ev almak mantıklı ama 2. 3. Ve daha fazla ev alayım kiraya veririm falan çok saçma...
Evet 1.den fazlası saçma.

bim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayrimenkulde az veya çok aldığınız mal değerini korur veya artar, önemli olan geleceği olan yerleri analiz edip denk getirebilmek.

Yalnız Türkiye'yle Suriye'yi karşılaştırmak hiç hoş olmamış.
Evet haklısınız. Türkiye'de gelecek var mı diye sorulabilir o zaman.

mersan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2010 yılında 70.500 ₺'ye aldığımız eve 3 hafta sonra yan apartman komşusu 95.000 ₺ vermişti. İyi ki vermemişiz. Şu an. 370.000-400.00 ₺ arasına rahatlıkla gider. Türkiye'de yatırım yapılacak en güvenilir şeydir bence gayrimenkul.
Şimdilik öyle gözüküyor hocam. 1 yılda %100 bile değeri artıyor. Eskiden 60 bin olan evler şimdi 600 bin.

ibrahimatasoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Avrupa ve ABD'de kiralar hep sabit kalıyor. Yükseliş düzeyi çok az. Türkiye öyle mi? Geçen sene 600 olan kira şu an 1.100 tl : )
Tabi ki Türkiye'den al, bizim millet sever yüksek kira vermeyi de almayı da.
Olabilir hocam.

WebToPay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam oyle bir bahsetmissiniz ki ülkemizden sanirsin tepemizden hergün roket atiliyor.Elin yabancisi yapiyor da siz bari yapmayin.
Şimdi atılmıyor hocam bende diyorum ileride atılabilir mi ki.

Semendary adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Suriyeyle Türkiyeyi bir tutmak nasıl bir bakış açısıdır hocam. Ülkenin başına böyle bir durum geldikten sonra siz hala ev mal mülk derdinde mi olacaksınız...
Hocam ben emeklerim boşuna gitmesin derdindeyim. Zar zor bir para biriktirdim çöp olmasın derdindeyim.

BurakAlmaci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi şöyle... Öncelikle dolarla mı maaş alıyorsunuz? Dolarla bir işiniz var mı? Dolar borcunuz var mı?
Hayır hiç bir maaş almıyorum. Dolar borcumda yok hocam.

webtasarimofisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiç türk olduğuna inanmıyorum. şu şüpheci cümlelerin bile türklükle alakası yok. git yaşadığın yerden al. türkiyeye bomba atarlar
Kimseye Türklüğümü ispatlamak gibi bir derdim yok hocam. Ben Türkiye'de yaşıyorum zaten.

Rimmose_99 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam evinize bomba atılırsa falan evi düşünmeyin bence. Evin içindekiler zira aileniz yada sevdikleriniz olabilir. İnsanlar bugün var yarın yok. Siz gelecek planınızı yaparken gelecek size farklı şeyler getirebilir. Son olarak 'mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi' sözünü hatırlatmak isterim. Sevgiyle kalın.
Mal da yalan mülkte yalan gel biraz da sen oyalan diyorsunuz yani hocam.

sitting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam sizleri trollüyor yok bomba atılır yok füze atılır diye sizde adamı ciddiye alıp cevap mı veriyorsunuz.
Soruyoruz hocam, kötü bir niyetim yok benim.

Paramedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiyeyi çok basite alıyorsunuz. Sadece şunu söyleyeyim burada çıkacak olası savaş sadece bizi olumsuz etkilemez. Normalde görsem bu lafları kesin genç birisi kuruyor derdim. Ancak ev için para biriktirdiğinizden ve emekten bahsettiğinizden yaşınız büyüktür.

100-200 bin dolar biriktirdiyseniz Amerika`dan ev alabilirsiniz.
O kadar biriktiremedim hocam.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güvenlik ve Adalet potansiyelinde değil hocam. Adam yolda ilk gez görüp bıçaklasa haftada 1 kez imza vererek dışarıda gezebilir.
Gezerler.

Prens55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eleştirinin de artık b.kunu çıkarmayın.
Şüphemizi dile getirdik hocam.

ekrempolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuya @Report;
Başka söyleyecek birşey yok
Tabi konuda report luk bir durum varsa ilgilenirler zaten.

Noroc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yatirim amacli ya da kira geliri icin dusunuyorsaniz paraniza yazik edersiniz. Arkadasin 4 sene once 150 euro'ya es deger kira geliri vardi simdi 60 euro.
Euro bazlı bakınca öyle olması normal hocam.