steelyasin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paran yetiyorsa git abdden al kirasıyla geçinirsin hem =)
Ona yetmiyor hocam, ama emeğim de çöpe gitsin istemiyorum.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinde para varsa Türkiye yerine Avrupa ülkesinden ev al derim çünkü refah seviyesi çok yüksek kazanç yüksek hiç Türkiye’den alma benim imkanım olsa hiç durmam
Düştük bir şüpheye, benim meselemde emeklerim ve hakkım olan boşa gitmesin. Zor yani üç kuruş için alın teri döküyoruz. Oda çöpe gitsin istemiyorum.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paran var ise yurt dışından ev alıp kiraya verebilirsin
Türk lirasınıda dolara çevirince çuvalda ki para ancak cebe sığıyor hocam .

webtasarimofisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba, öncelikle türk vatandaşı mısın? türkiyeden ev alınca evi kimse kaçırmaz. hergün türkiyeye bomba atılmıyor. sizin şüpheniz mi var? türkiyede ev alınca bomba patlatıp evinizi yıkarlar diye mi kurkuyorsunuz. türkiye dünyanın en güvenilir ülkesi
emlak değerleri sürekli tavan yapan bir ülke. yatırım yapacaksanız mutlak alın derim.
Evet Türk vatandaşıyım. Ülkemi de seviyorum. Ama emeklerim boşa da gitsin istemiyorum. Evet şüphelerim var hocam. Evet bomba atıp yıkarlar emeklerim boşa gidebilir diye şüpheleniyorum. Türkiye'nin dünyanın en güvenilir ülkesi olduğunu da kesinlikle düşünmüyorum hocam. Emlak değerleri artıyor o konuda haklısınız %30 %50 hatta 1 yılda %100 artığı oluyor. Ama günün birinde her şey bom olursa hiç bir anlamı kalmıyor o artan değerlerin. Ne bileyim hocam bu gidişat beni çok şüphelendirdi.