forgive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 yıl boyunca en üst paketi kullanmıştım. Türkçe paket pek yok, bir sürü sıkıntısı vardı. Bazı işlemleri halledebilmek için her update'de kodlamada bazı yerleri değiştirmek gerekiyordu. Ödüllü reklamı, level içi analizleri falan dünyada yapabilen tek kişi bendim İngilizce bile kaynak yetersiz iken TR hiç yok.

Tool'un dışına çıktığımızda(ödüllü reklam ekledik mesela, ya da analytics ekledik vs.) her update'de yeniden kodlama yapmak gerekiyordu çünkü bazı yerler sıkıntılı ben sadece bu yüzden 2. sene üyeliğimi yenilemedim. Kısa sürede bir şeyler geliştirmeye olanak sağlaması, hızlı öğrenilmesi ve pek teknik bilgi gerektirmemesi gibi bazı avantajları var ama yine de sıkıntılı yönleri de var.

Diğer taraftan performans açısından çok iyi olmaması, reklamlarda %100 güvende hissettirmemesi(değişik bir yöntemle admob reklam gösterimi yapıyorlar, klasik metodla değil.), bazı kısıtlamalarının olması, animasyonlarda flexibility'nin çok düşük olması (yani istediğimiz gibi karaktere animasyon veremiyoruz) vb. bir çok nedenden dolayı bırakmıştım.

Türkçe kaynak yok, forumları var orada bazı sorunlar için çözümler vardı, ingilizce forumuna bakabilirsiniz bir de öğrenmek istiyorsanız kendiniz kurcalayarak da öğrenebilirsiniz zaten bazı şeyler yapmıyorsanız kodlama bilgisi gerektirmiyor.
yorumunuz için çok teşekkür ederim kolay gelsin hocam