Günlük alım satımlarımı tamamen otomatik hale getirmiş ve ayarlarını da tutturduktan sonra da kar etmeye başlamış biri olarak görüyorum ki bir çok kişi iddia kuponu hazırlar gibi kendilerine sepetler hazırlıyor ve bir ayda 1e 100 yapmak istiyor. Bunu yapabilir misin? evet fakat onu yapabilmek içinde bu konuda ciddi emek vermiş olman lazım. 9000 küsür coinin olduğu ve 7 24 çalışan bir sistem bu. Öyle daha dün geldim ben bu kadar kazandım tamam da nasıl? eşek ata oynadın tuttu gibi bir durum bu. Bu konuda bir çok kişinin de söylediği şudur kaybettiğinde seni üzmeyecek paralar ile biraz tecrübe kazan ve ona göre bir strateji belirle kendine.

Ben bu konuda naçizane bir ara pump dump olaylarına girmiş ve bu konuda da sitede kendimce bilgi verdiğim bir yazı paylaştım. Bu konuda da tek sözüm şu botlar varken sen ancak pumpun dumpunda kalırsın sadece izle ve hayretle gör kimler nasıl tokatlanıyor.

Bu konuda çalışan ya da deneyimli kişiler var ve benim gördüğüm üç strateji var.
1- al unut herkes diyor ki bende bu kadar doge vardı vardı da şimdi yok eskiden de heryer dutluktu. Kimse elon iteklemese dogenin bu aşamalara geleceğini öngöremezdi. Doge sene başından beri %1900 2000 artmış bir coin.

2- al takip et ve sat diyenler orta uzun vade yatırımcılar da denebilir alır projesini okur ona göre yatırım yapar. Bazı yatırımlarından x 2 5 10 hatta 50 yapan vardır ama sabırlıdır.

3- benim gibi günlük alım satım yapan ve az az gelsin her gün gelsin kafasında olanlar. Siz kendinize bir stateji belirleyip ona sadık kalarak kazanabilirsiniz. Yoksa gidin at yarışı ya da iddia oynayın çünkü bu alan çok daha riskli.