konuyu açıp açmamak arasında kaldım. Çok bilgi verici size bir şey katacak bir konu değil. Zamanınızı çalmak istemem. İstemeyenler burdan sonrasını okumak zorunda değil.
Bildiğiniz üzere artık sokaktaki simit satıcısının bile haberdar olduğu bir piyasa var KRİPTO PİYASASI..
Kimisi çok kazanıyor kimisi batıyor. Kimisi sınıf atlarken kimisi kaç senelik kazancından oluyor. Kazanana daha çok versin kaybedene de sabır versin allah.
Neyse biz de nasiplenmek istedik ailecek başladık bu piyasaya. İyisiyle kötüsüyle. Burda olay bizim kazanıp kazanmadığımız değil. Konuyu açma sebebim bu hiç değil.
Konuyu açma sebebim başıma sürekli gelen olayın sizlerin başına gelip gelmediğini sormak ve biraz sohbet edebilmek bu konu üstünde.
Gelelim konuya. Arkadaşlar bitcoin düşünce telefonlarım susmuyor ama susmuyor gerçekten dıdısının dıdısı (adamla sohbetim yok nerdeyse) brocum geçmiş olsun yaa Bitcoin düşmüş battın mı sen? Diye sorular geliyor. Ama hani sanki anlaşmışlar gibi. Ama Bitcoin artınca bir kişi bile vay be demiyor hatta sohbet ederken konu buraya gelirse konuyu kapatıyorlar. Neden olduğunu çözemedim. Hayır adam benim batmamı mı istiyor desem tanımıyor ki neden böyle düşünsün. E öbür türlü neden arıyor ? Neden sadece düşünce arıyor? Çözemedim gitti.. sizde de var mı böyle vakalar? Yorumunuzu keyifle okuyacağım.