Hocam kusura bakmayın ama dünya çapında hizmet verecek projeye başlayacaksanız, böyle gizli tutulacak bir bilgiyi gelip burada sormamalısınız.
Merhaba, yorumunuz için teşekkürler.
Bizim yapacağımız projede bunun için kullanacağımız projemizi söylemiyoruz hocam sadece merak edilen bir konu üzerinden tercübesi olan kişilerin bilgilerini ve paylaşabileceklerini düşündüğümüz için konu açtım hocam.
hepsinin çektiği tek sağlayıcı bi ara vardı ama şimdi yok.
n2farm diye bir şey vardı yıllar önce rus adamlar her türlü api veriyordu ki herkese değil tabi.
şuan da sistem datası olan satıyor ek olarak başkasından da servis ekliyor.
örnek ben tiktok sağlayıcısıyım ama panelimde twitter da var bunun gibi kimse şuan da tek bir sağlayıcı değil tüm platformlar için.
kendinize 3-4 sağlayıcı ile bu işi yapabilirsiniz ama kimsede oturup kendi sağlayıcısını söylemez diye düşünüyorum.
Merhaba, yorumunuz için teşekkürler.
Haklısınız hocam kimse sağlayıcısı söylemez ama herkes ana sağlayıcı herkes ana bayi bu konuda herkesin yurt dışından mutlaka çektiğini biliyorum ama işte nereden olduğunu tam olarak bulamadım. Bu konuda da halen araştırmalarım devam ediyor.
Kimse söylemez haklısınız ama belki söyleyen birileri çıkar diye böyle bir konu açtım hocam.