Bence ne yap kardeşim biliyomusun kıza arkadaş kalalım de onunla sohbet etmeye başla onunla görüş görüştüğündede bunu resimle o yeni çocuğa at kimle beraber olduğunu görsün sonrada yapabiliyorsan tekmeyi bas.
Şuan konuşuyo benimle bugun yazmadim hic sesin cikmiyo yazmiz derdini anlamadim buda ayri dengesiz.
2018 yılında nişanlım tarafından aldatılmışım 3 sene geçti üzerinden çok şükür diyorum böyle bir insan ile bir ömür geçirdiğini düşünsene hocam insanın zoruna gidiyor ama zamanla çok şükür diyorsun takma kafaya daha önümüze neler neler çıkacak daha ne k@hplikler görecez
Kardes giden yillarima ona verdigim emeklere hayallerime yazik neler yasadik bana nasil ilgiliydi bi bilsen gecmicek gibi sanki icimdeki aci.
Aynı durumu yaşadim hemde 5 yil değer verdiğimdi yol ver gitsin benim biteli 4 yil oldu hala peşimden koşuyor pişmanim diyor değmez takma kafana işine gücüne odaklan daha yükseklerde olmaya çalış bu devirde kolay kolay güvenilmiyor kaç yaşındasın bilmiyorum ama karşına daha çok kişi çıkacak.
yol verdim aslinda donusu yok artik ama o surunsun onu goruyum istiyorum.