Biproje adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlamayın ,
Anlamadım ki nasıl zor durumda vergileri yok müşterileri hazır bugün gelmese yarın kesin gelecek hele de işini iyi yapıyorsa. Bu zamana kadar kazanmamış birikim yapmamış olamazlar ben çoçukken berberde çalıştım az çok işleyişi bilirim. Diğer sektörler ne yapsın örnegin lokantalar, berberlerin derdini de anlamadım. Üstüne üslük elinde poşet niye seyyar geziyor ben 15 yıldır aynı berbere gidiyorum her berberin bir müşteri kitlesi vardır tıraş olacaksam ve kapalıysa ararım berberimi gider yanında tıraş olurum. Bugün olmasam kısıtlama kalkana kadar bekler öyle giderim 15 yıldır gidiyorum kısıtlamada kapalıydı çağırdı yok abi beklerim dedim bekledim açıldığı gün gittim.

Ya bu berber sizi kekliyor yada adam berber değil.
20-25 yaşında elemanın ne birikimi olabilir? Ben parkta oturan biriyim Tanımaz beni. Kandırsa ne olacak? Bu tarz bireysel hikayelerde genelleme yapmak mantıklı değil. Adamın kredi borcu olabilir, ailesinde hasta birisi olup ona para lazım olabilir... Bin türlü ihtimal olabilir. Her yer berber buralarda. Normalde de zaten çok işleri yoktu adamların.