Bir buçuk yıllık sevgilim.
Bana ilgisiz olduğumu ve bi kaç farklı bahaneyi de sayarak ayrılmak istedini ve şuan hayatında kimseyi istemediğini söyledi. Bende biraz çaba gösteriyim o süreçte karar ver dedim vee....
Ben çaba gösterirken o bi adamla yemege gitmiş elini tutmuş
resim üzerindeki not: ve nice senelerde beraber olmak dileğiyle gönlümün efendisi
Yazıyor.
Bunu instagramda bana gizli paylaşmış liliden bakıp gördüm yıkıldım.
Bir hafta oldu engelledim her yerden ilk gün bi sürü mesaj attı lütfen arkadaşım kal ben senden habersiz duramam inşallah ölüm haberimi alırsın filan gibisinden.. açtım engeli hala sevgili adamla ve benle ömür boyu en iyi arkadaşı olarak kalmamı istiyor.
Adam paralı durumu iyi bende meteliksiz borç içindeyim diyemi acaba herşey paramı bu hayatta be hem beni merak et habersiz durama hemde başkasına git.
Biriniz çıkında şü instagramıma 50 tane gerçek kız takipçi atın görsün görsün delirsin.. Mahvetti beni herşeyimdi o benim hala kıyamıyorum hayatımdan yok etmeye..
Ne yapsam geçer bu acı hiç biyere sığmıyorum hiç kimsenin konuşması kesmiyo onu takip etmeden duramıyorum bide beni instadan bi arkadasim ekledi utanmadan o kim diye soruyo anlamadım bu kızı ben.😔
Kusura bakmayın dertliyim..
Hikaylerimiz biraz benzer, okuyunca biraz içim burkuldu.
İlkokulu beraber okuduğum, ilk çocukluk sevgilim aşkım diyebileceğim kız beni yıllar yıllar sonra buldu Instagram'dan ekledi sohbet muhabbet derken birliktelik kurmaya karar verdik. Tamda pandemi başlıyordu biraz uzak mesafeye evrildi iş.
Bana defalarca kez "seni sevmesem neden oyalayım" dedi. Benden seviyorum lafını ve ilgimi alana kadar çok ilgi gösterdi sonra ilgisizleştiğini bir şeylerin ters gittiğinin farkındaydım ama insanın gözü kör oluyor o zaman. Her neyse bir şekilde 2020 Temmuz ayı onun bulunduğu yere gittim yazlıktaydı. Yanından ayrılacağım akşam beraber otogara yürüyorduk, ilgisizliği çok belliydi gerçekten canım yanıyordu bu yüzden arkadaş kalmayı teklif ettim o da tamam dedi. Hayatında yakın süreçte biri varmıydı tarzı bir soru sordum hayır dedi, sordum çünkü öyle hissediyordum.
Yanından ayrılırken yolda sarıldım, iyi ki varsın dedim. Bunu söyledikten sonra iyice sıkıca sarıldı bana. Her neyse ayrıldım evime geri döndüm. Bir kaç gün geçti internette gezinirken önüme instagram gizli profilleri görmeyle alakalı bir sayfa çıktı, fiyatıda çok ucuzdu. İçimden kesin bu ücretsizdir ama birileri çakallık yapıyor dedim, araştırdım programı buldum. Kızın profiline girdim bi' kız arkadaşına baktım, ardından farklı bi' kız arkadaşına. Sonra tüm sosyal medyasında rastladığım dikkatimi çeken bir adam vardı, çok eminim Allah yol gösterdi yoksa neden bakayım adamın profilinde tarih yazıyor, birlikte olduğu biri var kesin. Profile girdiğim gibi önüme kızla beraber olduğu 3 yıllık tüm fotoğrafları geldi, oturduğum yerde dondum kaldım. Tek tek hepsine baktım. Benle ilişki kurmaya çalışırken arkada 3 yıllık biriyle sevgiliymiş. Daha sonra kıza yazdım fakat kabullenmedi, en sonunda kanıtladığım için kabullendi, arkadaş kalmak için yalvardı filan derken iletişimi kestik, gerisini anlatmayacağım uzamasın diye.
Ama en çok üzüldüğüm nokta ne biliyor musun? Ona ait sakladığım bir kaç fotoğraf vardı.
Kafede selfie çekildiği bir fotoğrafı vardı. Onu saklıyordum oturduğu yerin karşısında o adam varmış. O adamında fotoğrafı vardı aynı yerde fotoğrafları yan yana açtım sanki puzzle birleşmiş gbiyidi.
Daha onunla ilk konuştuğumuz zamanlar yılbaşında il dışında gezmeye gitmişti orada ki çekindiği sakladığım fotoğrafını çeken o adammış.
Bunları yaşamam bana o kadar çok şey kattı ki tarif edemem. Yazarken yaşadığım için düzgün yazamamış olabilirim, düzeltmek için tekrar okumak istemiyorum.
Karşınızdakine bir şey kanıtlamak için hiçbir hamle yapmayın, asla yazmanıza veya bir şey yapmanıza gerek yok.