Merhaba. Birkaç sene önce Symbiostock Express teması, Symbiostock Pro ve WooCommerce kullanarak, vektör illüstrasyonlarımı sattığım web sitesi açmıştım. Sıfır bilgi ile sabah akşam çalışarak 15 günümü filan almıştı. O zaman çözebildiğim birkaç şeyi, şu anda çözemedim. Dün birkaç saatte sitenin çoğunu tamamladım ama bazı yerlerde tıkandım. Sorunum şu:

Tema, Slider Revolution kullanıyor. Buradaki search form'un yourwebsite.com linkini (en aşağıdaki görsel) kendi web sitem ile değiştirince, arama yapınca ''?s='' bu karakterleri ekleyerek arıyor ama ben Permalink'ten Product Tag Base'de ayarladığım ''vector-keyword'' ile aramasını istiyorum. Slider Revolution'daki koda websitem/vector-keyword/ linki girince yine sonuna ?s= ekliyor.

Şundan dolayı istemiyorum. Örnek görüntüler atacağım. Slider Revolution'un arama kutucuğunda arayınca 1. gibi arama sonuçları çıkıyor.Görsel'deki anahtar kelimeye tıklayınca ise 2.'deki gibi çıkıyor. Ben bunu seneler önce çözmüştüm ama internetteki functions.php, .htaccess vb. çözümleri denedim, olmadı, 2 gündür bulamadım. Ne yapmıştım tam hatırlayamadım.

Bu Slider Revolution'daki kodun görüntüsünü aşağıya atıyorum. Web site linkimin sonuna vector-keywords olarak permalink ekleyip aşağıdaki kodu websitem.com/vector-keywords/ olarak değiştirince, kutuda yapılan aramayı (cartoon kelimesini aradım diyelim) websitem.com/vector-keywords/?s=cartoon olarak yapıyor, yani yine ?s= ekliyor. Doğal olarak da sonuç bulunamadı diyor, hata veriyor. ?s= şunu silebilirsem, aramayı websitem.com/vector-keywords/cartoon olarak yapacak ve yukarıdaki 2. görüntüdeki gibi istediğim sonuç oraya çıkacak. Ben yıllar önce ftp'den bir dosyayı açıp bir değişiklik yaptığımı ve bunu çözdüğümü hatırlıyorum sanki. ve .htaccess olabilir ama denememden sonuç alamadım.

Yardımcı olan olursa çok dua edeceğim. 2 tane daha bu şekilde site açacağım. Çözemediğim için burada tıkandım.