Bence tam anlayarak okumamışsınız, çünkü Yaradan durduk yere gidin köpek öldürün demiyor belirli şartlar ve belirli hayvanlardan bahsediliyor, evinizin yanında size ailenize çocuğunuza zarar verip öldürecek bir hayvan olduğunda güzel hayvanmış deyip dışarı çıkıp hayatınıza devam mı edeceksiniz

bence tekrardan okuyun kaynakları da inceleyin kaynağın birisine bakıp diğerine bakmamak doğru değil
Tabii tekrar okuyayım hocam lakin dönüp hadisi tekrar okuduğumda birilerinin hayvanları arayıp bulduğunu ve öldürdüğünü anlıyorum. Bilmiyorum belki de durumu ve açıklamasını net olarak anlayamıyorum
Peygamber öldükten 300 yıl sonra yazıya geçirilen hadisleri kesin bir kaynakmış gibi belirtmeniz tuhaf ve komik olmuş. Bir hadis Kur'an ile çelişmiyorsa kabul edilebilir, eğer çelişiyorsa o hadis %100 yalandır, Peygambere iftiradır ! Cenabı Peygamber asla ve asla Kur'an ile çelişecek tek bir kelime telaffuz etmez, edemez. Hayvanlara zulüm de Kur'an-ı Kerim'de yasaklanmıştır. Bu sebeple bu konuda tartışmaya değer bir şey yoktur. Bir kişi ''Falan lafı Peygamber dedi'' deyince o sözü Peygamber demiş olmuyor.
Yani hadiste öyle yazdığı için öyle diyorum yoksa kendimce uydurduğum veya eklediğim hiçbir şey yok hocam
Trsaka her attığın mesajda niye gülüyon kardeş?
Kahkaha attığımı düşünüyorsanız çok yanlış anlaşılmışım hocam. -

- Bu emojiyi okuyup anladığımı ve yoruma olumlu baktığımı gösterebilmek için kullanıyorum