Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Bir buçuk yıllık sevgilim.
Bana ilgisiz olduğumu ve bi kaç farklı bahaneyi de sayarak ayrılmak istedini ve şuan hayatında kimseyi istemediğini söyledi. Bende biraz çaba gösteriyim o süreçte karar ver dedim vee....
Ben çaba gösterirken o bi adamla yemege gitmiş elini tutmuş
resim üzerindeki not: ve nice senelerde beraber olmak dileğiyle gönlümün efendisi
Yazıyor.
Bunu instagramda bana gizli paylaşmış liliden bakıp gördüm yıkıldım.
Bir hafta oldu engelledim her yerden ilk gün bi sürü mesaj attı lütfen arkadaşım kal ben senden habersiz duramam inşallah ölüm haberimi alırsın filan gibisinden.. açtım engeli hala sevgili adamla ve benle ömür boyu en iyi arkadaşı olarak kalmamı istiyor.
Adam paralı durumu iyi bende meteliksiz borç içindeyim diyemi acaba herşey paramı bu hayatta be hem beni merak et habersiz durama hemde başkasına git.
Biriniz çıkında şü instagramıma 50 tane gerçek kız takipçi atın görsün görsün delirsin.. Mahvetti beni herşeyimdi o benim hala kıyamıyorum hayatımdan yok etmeye..
Ne yapsam geçer bu acı hiç biyere sığmıyorum hiç kimsenin konuşması kesmiyo onu takip etmeden duramıyorum bide beni instadan bi arkadasim ekledi utanmadan o kim diye soruyo anlamadım bu kızı ben.😔
Kusura bakmayın dertliyim..