gristh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet, şu an sabit bir işim var. Rutin giden bir hayatım. Ben yazılımla hep haşr neşr oldum ama bir türlü derinlerine inip bu sektörde yer edinemedim. Şimdi gerçekten öğrenmek istiyorum ve mevcut işimi bırakmak istiyorum. Bu 4 - 5 sene bile alsa bunu yapmak istiyorum. Şu an zaten üniversite sınavına girip ikinci öğretim bir bilgisayar mühendisliği bölümünü bitireceğim. Amacım diploma almak değil ama en azından kendim için itici bir güç olması. Şimdi gelelim bu süreçte ek bir iş daha yapmak istiyorum. Ticareti severim, daha önce ufak çağlı birkaç girişimim oldu ama e-ticaret sektöründe bir şeyler yapmak istiyorum şu anda. Bu minvalde 30.000 TL'yi nasıl değerlendirebilirim? Fikir alışverişi olursa sevinirim. E-ticaret haricinden bir fikir varsa tabi ki onu da değerlendirmek isterim. Bu arada bahsettiğim miktar şu anda kripto para piyasasında işlemde. Zaten uzun zamandır kripto paralarla ilgileniyorum. Tamamen paramı çekmem ama artık oradaki paramı da realize edip somut işlerim de olsun istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bulunduğun şehir neresi