Arkadaşlar babam işsiz kaldığı için İş kaybı tazminatı alıyorduk.
ilk ay 2840 tl yatmıştı biz bu parayı çektik sonra 2. ay da -1600 tl dedi yani 2840 tl yanlış yatırılmış fazla yatırılan kısım 1600 tl olduğu için o ay ödeme yapmadılar.
işte alo 170 i aradım dediler ki yanlış hesaplanmış sizin alacağınız 1239 tl tamam dedik o ay öyle pas geçti sonraki yani nisan ayında 1239 tl yatacaktı bekledim hesaba gelen giden yok
yapı kredi tl hesabının iban numarasını ilk gün tanımlamıştım hatla ilk 2840 tl de o hesaba gelmişti neyse bu hesaba para gelmedi bende aradım tekrar şey dediler ptt ye yatmış görünüyor , babam ptt gitti yatmamış demişler
tekrar aradım kurumu para geri dönmüş dediler oysa ben ibanı girmiştim ve kaydetmiştim zaten var olan iban neden kayboldu onu da çözemedim iban sayfasında iban yok görünüyor.
Biz o ayı da pas geçtik ( sağlık sorunlarından dolayı ilgilenemedik ) iban numarasını teker teker 10 kere kontrol ederek o ay girdim ve bugün yine yatmamış görünüyor iban yine kaybolmuş iban bölümü boş..
şimdi teb bankasının ibanını girdim inşallah bir dahaki aya yatacak...
sizce sorun nedir nasıl bir yol izlemeliyiz ptt'ler de kapalı İşkur falan da kapalı iletişim olarak ben kimimle görüşmeliyim alo 170 bir yere kadar yardımcı oluyor mesela ptt den geri dönüş ödeme
dedikten sonra İşkuru arayın dediler ama ulaşamadık bir türlü 444 75 87 numarası biraz sıkıntılı yani mesai saatleri dışında ulaşamıyoruz.
Acaba ptt de mi diye E devletten "PTT Üzerinden Yapılan Kurum Ödemeleri Sorgulama " bölümüne girdim 2 saattir orada yükleniyor bir şey çıkmadı bekliyorum

para hesaptaysa da ne kadar süre orada kalır ?
işkur üzerinden danışmana mail mi atmalıyım ? kurum çalışmadığı için muhtemelen kapanmalar bitince görebilir danışman diye düşünüyorum vallahi kaldım öyle ortada..