hk0nline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Askere başvurduğunuz zaman hastaneye kurula gidiyorsunuz zaten bir problem var ise belli oluyor
DAY1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba , muayeneye gidince sorununuzu belirtin.Sizi ilgili hastaneye sevk etsin.Orada şikayetinizi söyleyin doktor duruma göre heyete çıkartıyor sizi.Heyet karar veriyor.
SerhatUner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
felç bile olsan bunu raporlarla ispatlamadığın sürece seni askere çağırırlar o yüzden askere gitmeden önce askerlerin geçtiği sağlık muayenesinden geçmen gerek, sağlam verirlerse zaten mecbur gideceksiniz.
FerhatAYYILDIZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önce sağlık ocağına gidip muayene olacaksınız. Orada derdinizi anlatacaksınız. Onlar sizi hastaneye sevk edecek. Orada detaylı kontrol ediyorlar. Elverişsiz bir durumsa, zaten çürük veriyorlar. Ama sorun yok ise askerlik için gün veriyorlar.
Cevaplarınız için teşekkürler lakin şöyle bir durum var. Çalışmaktayım şimdi muayene gitsem etsem beni askere çağırdıklarında kesin gitmem gerekiyor sanırsam o da benim için sıkıntı.

MaSTeK1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Hiç bir sağlık kurumundan sağlık raporu aldınız mı? Belirli bir engel yüzdeniz varmı? Varsa bunun üzerinden konuşmak daha mantıklı olacaktır.

Ama bu söyledikleriniz sizin spor yapmanıza engel olacağı için muhtemelen göz ardı etmezler.
Teşekkür ederim, herhangi bir engelim yok şükür koşabiliyorum ya da rahat hareket edebiliyorum ama işte dediğim gibi bu durum 10-15 dakikadan sonra beni yıkıyor en az 15 dakika dinlenmeden tekrar yola çıkamıyorum. Bu yüzden de temkinli olarak yürüyorum ediyorum.