ysf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kripto piyasasına girip kazanan görmedim elbette vardı fakat ben hiç göremedim üzgünüm, bende geçtiğimiz ayda tamamını çekerek ayrıldım. Tekrar geçmiş olsun.
2017'den beri kripto sektöründe yatırım yapıyorum. Elbette zaman zaman zarar ettiğimde oldu, ama genel olarak kar ediyorum. Ana paramdan şuana kadar hiç zarar etmedim diyebilirim. Hatta son 2 senedir kardan zarar ediyorum, mesela yatırım yaptığım coin güzel yükseliyor bir süre orada kalıyor hatta birkaç gün sonra düşüşe geçiyor satıyorum. Aradan birkaç gün geçiyor tekrar yükseliyor dolayısıyla kardan zarar ettiğim oluyor ama bunlar genele baktığımda düşük seyrediyor.

Kısa vadede iyi kazançlar elde etmeniz tamamıyla şans ve bu şekilde kaybetmeniz daha yüksek olasılık. Ben yatırım yaptığım alt coinlerde ort. 2-3 hafta içerisinde kar ediyorum satıyorum sonra düşerse tekrar alım. Yükselmeyenleri ellemiyorum kar yapana kadar, düşüncede satmıyorum, O yüzden sabırlı olmak lazım, en az 7-8 coine yatırım yapmak lazım, azar azar. Hiç hırs yapmıyorum, paramı 2'ye katlayacağım vb. bir hedef koymuyorum, biraz sabır gösterince doğru adımlarla zarar etmeniz daha düşük olasılık en azından benim için