Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

Plesk konusunda yeniyim. Yeni bir bulutta sitemi barındırmak istiyorum.
Bir hata alıyorum.

Şunu merak ediyorum. Plesk panelde domain eklerken ipv6 kısmı geliyor. Açılır menüden bunu seçip domain eklerken eklemeli miyiz? veya IPv6 address ne zaman seçmeliyiz içinde bir (dedicated)li bir kod yer alıyor. Ben onu boş geçtim.

Şimdi site sorunsuz bir şekilde açılıyor orda sorun yok ama bu hata neden var çözemedim. Domain Not Resolvable

Cloudflare sitesine daha önce sitemi 1 kere kayıt etmiştim. Paylaşımlı bir host kullanıyordum bir ton kayıt otomatik eklenmişti cpanel mail vs.. hepsini silip şu yukarıdaki kayıtları girdim.

Ne eksik acaba?
Pleskte sadece ipli ve domainli kodlar var pleske cloudflare nsleri eklemeye gerek var mı olmaması lazım diye düşünüyorum.

Yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba Messi,

Bir alan adı eğer cloudflare a ekli ise ve bulut işaretleri turuncu olarak açık ise ki sizinkinde öyle, bu durumda plesk'e alan adını eklediğinizde dns kayıtlarının çözümlenemediğine dair uyarı alırsınız.Bu uyarı normaldir çünkü plesk kendi sunucunuz üzerinde kayıtları kontrol eder. Doğal olarak alan adı başka bir ip üzerinde göründüğünden uyarır. Sitenizi cloudflare üzerinden kullanmaya devam edebilirsiniz.

İyi çalışmalar.