Kem4l adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
XML bazen kasma yapsa da ürün sayısına göre değişkenlik gösteriyor. Pazaryeri entegrasyonu ise yaptığınız crona bağlı ki 5 dakika öneriyor firma size. 3 aydır kullanıyoruz bir müşteride son derece memnunuz. Hiç destek almadık ama neredeyse, fakat fonksiyonel mi derseniz çokta değil. İşimizi gördüğü için tercih ettik, özel bir şey de istemedik o yüzden tercih ettik açıkçası. Piyasadaki daha pahalı rakipleri hem dosyaya müdahale ettirmiyorlar, hem değişik bir sistemleri var hem de inanılmaz pahalılar.

E-ticarete içimi dökesim var da siz sorunca ufaktan yazayım dedim
Genel olarak iyi, işinizi görür çok büyük ürün çeşidiniz yoksa. (50 bin+)

Ayrıca belirteyim Entegra ile birlikte kullanıyoruz biz, ayrı ayrı modül almadık yani. O yüzden belki de iyi geliyor bize.
Hocam bende 15-20 gündür araştırma yapıyorum açıkçası entegra dşye düşünmüştüm ama programın entegrasyon için sürekli açık kalacak olması ayrıca sizi bir de sunucu maliyetine itiyor. O kafamı karıştırdı ve vazgeçtim. Dediğiniz gibi ticimax, ideasoft, platinmarket .. gibi birçok firma var ama saçma pahalı yani ve yazılım her yıl yenilemeniz gerekiyor. Bende max 10 bin ürün düşünüyorum ve aralarında entegra sonrasında kafama yatan tek bu firma oldu.