Öncelikle : 1 Adet Logo ve imzamdaki banner ile beraber verilecektir. Ekstradan siteye 700 adet backlink alınmıştır.
İç seo tarafımca yapılmıştır hiç bir sıkıntı yoktur
Sadece google ads reklam kullanılmıştır 100 TLye. Forum veya daha farklı reklamlar ile dahada mükemmel olabilir site
Site adresi: ucuzatakip.com
Site için istenen fiyat : 700 TL ( Tekliflere açık )
Sitenin açılış tarihi: 01.04.2021 daha ilk ayını yeni bitirdi ve performansı müthiş Sitenin aylık getirisi: Görsel daha açıklayıcı olur PayTR Sanal POS Mayısın ilk Haftası 7 Günlük Ciro
Kategori, sitenin içeriği nedir: Oto SMM Panel
Günlük hit sayısı: Görsel daha açıklayıcı olur
Ziyaretçi kaynağı: 29 Nisan - 5 Mayıs Arası Yani Son 7 Günlük Değerler
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Domain daha 35 günlük
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerikle satılıktır sınırlama yoktur
Hosting dahil midir: hosting dahildir 11 ay süresi mevcuttur
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet dahildir "Elinsoft Neo Smm Panel " lisanslıdır. Admin Paneli Demo Link: https://neopanel.elinsoft.com/admin/ ID: Admin Şifre: 1
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yoktur
Siteye harcamalarım ortalama 500 600 TL + 35 Gün

siteyi bütün çıplaklığıyla gözünüzün önüne serdim tekliflerinizi bekliyorum arkadaşlar. Bu arada neden sattığımıda söylim pasif gelir sağlayan diğer sitelerime yatırım yapıcağım arkadaşlar. Pazaryerlerinde aktif günlük 80 90 sipariş çıkarken bu siteyle ilgilenemiyorum. Bilirsiniz ilgi ister bu siteler MERAKLISINA