Öncelikle herkese iyi geceler dilerim;
Aranızda bazılarınızın bildiği üzere udemy platformu üzerinden Wordpress site hızlandırma eğitimi sunmaktayım. Yaklaşık son 1 yıldır da SEO konusunda da eğitim hazırlama düşüncem bulunmaktaydı. Son 1 yılda ciddi sorunlarla uğraştığım için bir türlü bu fikrimi gerçekleştiremedim.
-Off Page SEO
-On Page SEO
-Teknik SEO
olarak 3 farklı seo eğitimi hazırlıyorum. İçeriklerin neredeyse yarısı bitti ve eğitimde tüm bildiğim her şeyi anlatmaya çalışıyorum. Sizlere danışmak istediğim ve fikrinizi almak istediğim konu da aslında fiyat konusu. Bir yanım bana göre emeği fazla olduğu için ve udemy de temel temel diye diye temelin temeli seo eğitimlerinin yüksek fiyatlara satıldığını gördüğüm için her eğitim başına 300-600 tl civarında bir fiyat koyma yönünde diğer yanımda herkesin bu fiyatı ödeyecek durumu olmadığını düşündüğü içinde wordpress site hızlandırma eğitimi gibi 60-90 tl civarlarında sunma yönünde.

Kiminiz bu forumda SEO konusunda freelance destek vermekte, kiminizde SEO konusunda potansiyel müşteri olarak ticaret yapmaktasınız. Sizlerin fiyat konusunda düşüncelerini öğrenmek satışa çıkarmadan önce benim için ciddi bir fikir olacağını düşündüğüm için böyle bir konu açmak istedim. Eğitimin içeriklerini yayınladığım zaman sizlere duyuracağım ancak dediğim gibi SEO konusunda tüm bildiğim her şeyi anlatacağım eğitim setleri oluşturuyorum. Her eğitim minimum 20 saat olacak gibi duruyor.

Fiyat konusunu eğitimi bitirmeden önce kafamda netleştirmek istediğim için sizlerin düşüncelerini dinlemek benim için çok iyi olacak. Şimdiden zaman ayırıp düşüncelerini paylaşan herkese teşekkür ederim.