Merhabalar 1 hafta önce E Ticaret sitesi kurdum. Forumlar ve Instagram dan müşteri toplamaya çalışıyorum.
1 Haftada 1400₺ lik ürün sattım ve 400₺ civarı kâr yaptım. Tek başıma olduğum için tek başıma yetişemiyorum. Google analytcs de 1800 ziyaretçi mevcut. Instagram da 7.000 TAKIPCILI SAYFASI var.
Sitemin ismi de oldukça güzel ve kısa.
Ürünleri anlaştığım firmadan tedarik ediyorum bana ucuza veriyor ve ben istediğim fiyattan kâr koyarak satıyorum.
Müşterilerin ilgisini çekmek amaclı bazı kafamda planlar var mesela anahtarlık yada çakmak tarzı ürünleri her alışveriş yapan müşterime göndermek istiyorum tabi ki üzerinde sponsorumun ve sitemin ismi yazacak.
Sponsorumu sayfa ve sitemde de paylaşabilirim teşekkür mesajı olarak ve ürünler de ismi yazacaktır.
Bu konuda yardımcı olmak yada Ortak olmayı düşünen varsa pm gönderebilirler.
E-ticaret, webtasarım, sosyal medya gibi konulara hakimim farklı alanlarda iş yapıyorum fakat hiç bizzat bir e-ticaret sitesi açıp satış yapmadım, reklamlar ile ilgilenmedim. Bunları öğrenmek için ücretsiz asistanlık yapabileceğim bir yer arıyorum. Eğer böyle bir arayışınız varsa hem size işlerinizde yardımcı olmak hem de ben bir şeyler öğrenmek isterim. İyi Çalışmalar