Arkadaşlar merhaba,
Elimden geldiğince hem kendimi geliştirmeye hem de kanalımı doğal yollarla büyütmeye çalışıyorum. Bu süreçte içeriklerimin tümü özgün ve mümkün olduğu kadar kaliteli olarak sunmaya çalışıyorum. Tabi daha bir çok eksiğimin olduğunu biliyor, yavaş yavaş bunları düzeltmeye çalışıyorum.
Örnek olarak başlıklarımı hiç bir zaman adam akıllı seçemedim ve bunu beni açıkçası biraz yoruyor. Son attığım aşağıdaki video da bir nebze olsun ilgi çekici hale getirmeye çalıştım. Bunun dışında genel olarak açıklamalarımı düzgün yazmaya, etiketlerimi doğru seçmeye çalışıyorum ve Vidlq kullanarak seo skorlarımı yüksek tutmaya çalışıyorum. Bu durumda son attığım videomu da inceleyerek eksik yaptığım veya yapmadığım, kanalımı geliştirebilmem ve daha kaliteli içerikleri insanlara sunabilmem için verebileceğiniz önerilere ihtiyacım var.
Bazı videolarım gayet iyi izlenirken bazıları ise oldukça düşük kalıyor. Tabi bu bir süreç ve sabırlı olmam gerektiğini biliyorum fakat yanlışlarım varsa da bu süreçte düzeltmek istiyorum.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
https://www.youtube.com/watch?v=BrcDUriVAho&t=7s