Parça kontörün revaçta olduğu yollarda telefoncuların hepsi kredi kartı bozum işlemi yapıyorlardı. 1 sene kadar parça kontör işi yaptım ben de 40 adet kadar bayi topladım ama elden ödemeleri topladım.
1 yılda size 30-40 bayinin işlem hacmini yazmama gerek yok az buçuk rakamı tahmin edebilirsiniz. Kar oranımız ise neredeyse sıfırdı. Meğersem millet bu işleri kredi kartı bozum işlemleri gibi dalavereler döndürmek için yapıyorlarmış.
Biz 1 sene boşa kürek çektik yani parça kontör işinden kar edeceğiz diye. Sonra bıraktık. Bıraktıktan hemen sonra devlet toplu bir operasyon yaptı ülke geneli ne kadar bu kart bozum işlemi yapan varsa büyük cezalar kestiler. Çok şükür biz faturalarımızı da kestik faturalarımızı da aldık yüksek işlem hacmi var çok para döndürdük fakat kar yoktu yani. Kredi kartı bozumu gibi dalavereler hiç yapmadık tabi bizlik bir durum değil. Ama yine de ürkttük çünkü çok ciddi cezalar yazdılar topyekün katliam yaptılar desem yeridir. Ürkmemizin sebebi ise malum yetkili mercilere laf anlatmak zor olurdu.