BatuHan00 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asosyallik var diyenler.. Para mı var gezelim. Biz de isteriz Erciyeste kayak yapmayı kız arkadaşımız ile 2 Cafeye gitmeyi ne bileyim araba kiralayıp gezmek veya arabanın deposunu yarım bile olsa doldurıp özgürce gezmek hava almak. Şimdi bana veya diğer genç arkadaşlara yürüyüş yap hava al diyen olacaktır da her şey onla bitmiyor. 😇😇 Velhasıl kelam i dont have any money.
Parkta yürümeyi cebim rahatken yaparım onda sorun yok
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi senin zamanında gerçekten her şey güzeldi. Ekonomik, parti, gelecek kaygısı gibi çokta dert edilecek problem yoktu.
Ben şuan 19 yaşındayım 8/9 yaşındayken babam sürekli her gün işe gitmeden elimden tutar markete götürürdü. Fix aldığım bir kek vardı. 25 kuruştu. Şuan 13 yaşında kardeşim var. Babam bir kere bile götürmedi. Çünkü şuan kek olmuş 1.5/2 TL.
Yani benim babam kardeşime bana yaptığı jesti yapamıyorsa tabi ki benim kadar şanslı değildir.
Evteks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ah ulan ahhhh...
Ekmek arası helva yerdik vallahi billahi tillahi en pahalı yemekten bile keyifli ve güzeldi.
Dünya değişiyor hocam
İnan bende eskiyi arıyorum. Çok özlüyorum. Ama çocuklarımızı kendimiz eskiyi yaşadığımız gibi kadir kıymet bilecek şekilde büyütmeye çabalıyorum. Dışarısı yalan olmuş
apo1221 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mükemmel konu, mükemmel yorumlar, Bence şuanki sorunların temel edeni artan eflasyon ve döviz kuru,
Yani eğerki bugün yeterince maddi imkanlarımız yani paramız olsaydı, inanın ki şuan finlandiyada yada norveçte, doğa ile iç içe yaşamış olurduk,
Ne diyelim, bizi bu durumlara getirenler utansın,
Konunun ekonomi olmadığını savunanlara gelsin bu yazdıklarınız.
Kimse keyfinden evinde oturmuyor.