Beşiktaşı 3-4 haftadır izliyorum, resmen rakipleri maçı salmış gibi top oynuyorlar zannedersin halı saha maçına çıkıyorlar. Beşiktaş, Hatay'a takılsa Galatasaraya'da 2-0 yenilse averajla Galatasaray şampiyon olacaktı muhtemelen, ft effect biliyorsunuz zaten söylemeye gerek yok.

Ama ne şans ki lig 5. si hataya 7 atıyor ve Hatay resmen top oynamıyor, defansı evlere şenlik oluyor, toplam 40 gol atan forvet hattı ileri gitmiyor.
Takip edenler bilir Rizespor maçını, Ljacic topu alıyor sağa sola bakıyor, yaydan şut atıyor rahatça Rizeliler'de izliyor ben yıllarca top oynadım bu kadar rahat maçlar oynamadım.
Dönün geriye Ankaragücü maçına 2 tane kendi kalesine atıyor İstese vuramaz o toplara öyle.

Kadroları görmeden bişey diyemeyiz ama Galatasaray'da Onyekuru falan oynarsa ve gününde olursa şu berbat kadrosuna rağmen Beşiktaşı yener.

Yıllardır bu ligde 3 büyüklerin tiyatrolarını izliyoruz, kabak tadı vermeye başladı. Hakemler her şeye faul çalıyor, oyuncular sürekli yerde, saha kalitesi adeta patates tarlasını andırıyor, şaibeli kararlar vsvs.

Euro olmuş 10, dolar olmuş 8 takımlar transfer dahi yapamıyor.