Merhaba arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum son bir aydır bu sorunun üstesinden gelmeye çalışıyorum.

Şöyleki babam 66 yaşında ve son 1 aydır ileri derecede panik atak yaşıyor.Babam yıllardır obsesif bozukluğu var yarım saat elini yıkar ve çok titizdir babam ben kendimi bildim bileli.
Daha önce tedavi gördü hastanede yattı ve atlatmıştı yaklaşık 10 yıl önce

.Koronavirüs aşısı için randevu aldım babama ve babam çok panik yaptı 3 kez randevu iptal ettik hepsinde kötü rüya gördüm iptal edelim aşının yan etkisi varmış dedi huzursuz oldu.

1 ay önce çocuğum oldu ve babamlar ilk defa çocuğumu görmeye bize gelecekken kalbinin hızlı attığını tansiyonunun yüksek olduğunu söyledi hastaneye götürdük.Kontrollerini yaptık kalbine baktılar, mr çektiler kan aldılar birşey çıkmadı çok şükür ama tansiyonu yüksek çıkıyordu.Hastaneye yürüyerek gitti 20lerdeydi tansiyonu.

Psikiyatriye randevu aldık anksiyete bozukluğu dediler ve secita adında ilacı verdiler.Kardiyolojide tansiyonu için ilaç verdi.Hastaneden ve ilaçlardan sonra daha çok panik oldu içine kapandı.Yatakdan çıkmıyor, televizyon izlemiyor sadece uzanıyor ama uyuyamıyor 2 farklı uyku ilacı verdiler yine uyuyamıyor kafasına takmaya devam ediyor.

20 gündür kullanıyor ilaçları artık annemlere ben ölücem demeye başlamış.En ufak birşeyde en kötüyü düşünüyor.Gözünün altı mor diye böbreğimde birşey var diyor çenesi ağrıyor çene kanserimiyim diyor.Mr cihazına girdi diye kanser olurmuyum diyor.

Ne konuşsak bildiğini okuyor kafasına herşeyi takıyor 20 yıl önceki mevzuları kafasına takıp dert ediyor.İlaçların etkisi nekadar sürede gösteriyor ortalama bilmiyorum kişiden kişiye değişiyor tabi 5 mg ilaç verdiler secita'yı.

Napalım bilmiyorum daha önce başından böyle birşey geçen veya çevresinde bu durum benzerini yaşayan varmı acaba ne önerirsiniz bana