Stein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sosyal medyanın ve ekonominin çok etkisi var, dediklerinize katılıyorum pandemi tuzu biberi oldu. Bir çoğumuz sosyal medyayı kullanıyor ve başka ülkelerdeki insanları da görüyoruz, takip ediyoruz. Bitmek bilmeyen yasaklar, ekonomik sıkıntılar hepimizi bunalttı. Ekonomisi güçlü olan ülkelerle sürekli kıyaslama yapıyoruz ve birim olarak bakıldığında arabalar bile şu an ulaşılamaz durumda. Üniversite ortamını fazlasıyla özledik, uzaktan eğitim fasa fiso, iyi ve gerçek eğitimle alakası bile yok. 22 yaşındayım, çok şükür altımda arabam var evim var bir kaç ay içerisinde de arabamı değiştireceğim fakat hep bir mutsuzluk var, gelecek kaygısı var. Umarım bu yasak son olur artık tam anlamıyla normal hayatımıza geri döneriz.
🙏🙏🙏🙏

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocamın burada bahsettiği sanırım o zamanlar part-time çalışarak bir öğrenci istediği gibi bir hayat yaşarken şu an tam zamanlı çalışarak bile yeterli şartları elde edemiyorsunuz.
İnan bana abartı değil. Her zaman paramız vardı cebimizde. Şu an bakıyorum 1 hafta çalışıyorum ve 1 market alışverişi ile bitiyor maalesef

mertzcn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Altımda hep arabam vardı diyorsunuz hocam da 99 doğumlu bir öğrenci olarak part da değil full time olarak tam 3 yıldır çalışmama rağmen motosiklet bile alamadım. (Aldım borcunu ödeyemedim geri sattım)

Mevcut ekonomik koşullarda imkansız gibi bir şey. Kira faturalar borçlar falan olunca maaştan geriye kuş kadar bir şey kalıyor
Bunu duymak çok acı ama maalesef doğru 😔