Selamlar. Bir durumdan dolayı çok sıkıştım yardımlarınıza ihtiyacım var. Mevcutta PHP projem vardı ben bu PHP projemi Codeigniter 4 adlı framework a geçirmek için başladım çalışmaya ve uğraşlar sonucu bitirdim. İlgili projemi alıp farklı bir Windowsa aldım bir türlü çalışmadı lakin şöyle bir durum var ben Projeyi geliştrirken kullandığım Localhostuma Laragon (XAMPP,APSRV vb türevinde) adlı Apache mysql programını kurup bunu kullandım bu programın özelliği proje oluşturunca bazı kolaylıklar sağlamakta mesela PROJEM diye bir proje oluşturunca otomatik bir PROJEM.test adlı URL oluşturuyor. Veritabanını vs kuruyor, Localhost/
PROJEM olarak girmeden URL e
PROJEM.test yazıp enter diyerek giriş yapılıyordu. Ben de işte bundan mıdır bilmiyorum ama taşıdığım makinede Baseurl i ayarlamama(
http://localhost/PROJEM) rağmen bir türlü giriş sağlayamıyorum. Rica edersem bana yardımcı olabilir misiniz? İşin içinden çıkamıyorum. Bu projemi kurumum için işlerini kolaylaştırma açısından yaptım. Bitince Windows bir makineye IIS kurup ağ üzerinden kullanmalarını sağlayacağım. Hataların bir kısmını araştırarak giderdim en son bu şekilde kaldı.
Saygılarımla.